Dagen har vært lang i dag

Herligheten for en lang dag det har vært. Eg har faktisk ikke rukket å sitte ned før nå. Mellom jentene og husarbeidet så lurte eg faktisk på når eg kommer til å gjøre noe som for meg til å le i etterkant. 

Disse jentene kjører meg sånt ut at eg glemte faktisk å vaske ut conditioner ut av håret mitt i går kveld. Da er fu faktisk temlig ute av det for å si det sånn, hehe. Anyways det er dager som disse eg virkelig ønsker eg bodde i en leighlighet og ikke et hus. Dette er et hus med 4 soverom og på to etasjer. Det at huset ikke er isolert sikkelig og vi bor rett med hovedvei gjør ikke hus arbeidet mitt mindre. Det blir støv dotter i rommene etter bare 2 dager. Og eg er lei av å vaske og rydde i flere timer bare fordi det er et 2 etasjers hus. Foreløpig så er jentene så pass små at de har ikke et behov for eget rom. Dessuten så mener eg personlig at dettidkigere jentene lærer å dele det bedre er det. Blir de gamle nok så for de eget rom og til da så for de ansvaret for sitt eget rom. 

Vi fikk i det minste grille idag, ogselv om det ble ikke mye ute tid på meg og Anaya så fikk i det minste Aisha være ute med Umair og nyte det deilig være før deg begynte å regne. Nå som ramadan nærmer seg med store skritt, så disse dagene har gått til små forberedelse som trengtes å gjøre. Anyways det har vært dagen min nå for eg komme meg i dusjen og vaske ferdig håret mitt.

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg