01.01.2018

Året 2017 har virkelig vært et turbulent år på det private I guess. Den turbulenten går jeg inn med i 2018 og. Forskjellen mellom 2017 og 2018 er vel mer av hvordan jeg ser på framtiden. Det som har gjort året mitt veldig turbulent håper jeg at skal klare å løse det ganske snart. Anyways som altid så kommer ikke det nye året uten noen form forventninger. Mine forventinger av dette året er på mange måter mye personlig.

Jeg sliter idag med å finne på noe positivt å starte dette innlegget. Jeg er jo lik den personen jeg var i går. Det tar ikke et nytt år for å forandre men forandring er en kostnat valg som må tas. I guess eg kan bare ta en dag og gangen og når noen knuter løsner seg så er det kankje lettere å se mer positivt på det livet har å by på dette året.

Jeg har faktisk bare nytet dagen min idag med Aisha, hun har fått sett på tegnefilmen, og egentlig bare tatt dagen med ro. Er det noen som kan få et smil er Aisha. Hun har begynt å vise mer og mer av sin personligheten sin og den elsker jeg bare. Jeg er veldig spent på hvordan hun utvikler seg videre

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg