Hårfarge

Nå er det så mye negativt som foregår rundt meg at jeg trekker meg rett og slett vekk. I´m running away. Nei da, jeg skal farge rett og slett bare farge håret mitt. Nå har jeg vært i så mange butikker, i flere senter og flere nettsider. Jeg har irritert flere personer, og spurt flere personer om hvilken farge de mente jeg burde farge håret mitt eller ikke. Jeg har faktisk bestemt meg at jeg ikke vil farge håret mitt permanent farge enda. Jeg har lyst til å kunne farge håret mitt i ulike farger, mix it up litt.

Jeg har bestemt meg to farger nå, så imorgen når Jeg går ut så går jeg å kjøper en av de farger det imorgen. Når selve fargen er fargen er blasset ut så velger jeg rett og slett en annen. Jeg tenker det er den beste måten å kunne styre forandringen jeg vil selv. For til syven og sist så er det nok det jeg kan gjør og det er styre min egen forandring.

Jeg har nesten svart hår så hvis dere har noen forslag for hvilken hårfarge jeg skal velge så er det bare til å komme med forslag. Men er er de to jeg står mellom nå.
 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits