Organisering for fult

Det med at svigermoren min vil kanskje kommer har fått meg virkelig i top gir til å organisere alt her hjemme. Nå er det slik at det har vært relativt organisert her hjemme men jeg har lagt enkelte plasser gå, for jeg orket bare ikke den kranglen med mannen min. I og med at svigermoren min vil komme så vil jeg ha alt på plass. Jeg vet som fakta at hvis hun kommer så vil det komme en hel haug med besøk, kanskje flere ganger til dagen. Jeg vet noen familier fra Bodø vil komme jeg vet om en familie fra England vil komme og hvis jeg virkelig er ut på kjør så vil folk fra fortiden min fra Stavanger komme (Jeg kan virkelig ikke foredra den familien) Jeg vet det går i mot min tro men når den familien der er bare ute etter å skape problemer samma hvor de går, da er det bare til instille seg pådet kan skape problemer med at de vil kanskje komme.

Like I said, 2017 er mitt år, det er det året jeg tar tilbake meg, det er det året jeg tar tilbake livet mitt. Jeg har funnet ut at utenom Aisha så er jeg faktisk ikke ansvarlig for hva mannen min gjor eller ikke gjor. Faren min har oppdrat meg til å være selvstendig, nå jeg har bevist for både han og meg. Så er det på tide jeg gjør det igjen. Det er noe som ligger inni meg som jeg har bare valgt å begrave det så langt ned at det vil ta litt tid for at jeg skal klare å komme meg gjennom alle de lagene.

Tilbake til organisering så kan jeg si at jeg nærmer meg mål linjen min snart. Jeg er ganske ferdig på kjøkkenet og jeg har litt på sjenken å gjør men den er på plass og i bruk. Det som er igjen vil jeg ta litt etter litt. Jeg bestemte meg til å pusse litt mer på speilet den er så mørk at den vil ta litt lengre tid til å pusse den ned. Jeg for endelig gjort det jeg alltid ha villet her hjemme. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits